Retallades poliesportives

El PSC comença 2016 retallant serveis a les instal·lacions poliesportives de Badia.

L’equip de govern retalla unilateralment i sense comptar amb els partits de l’oposició els serveis oferts a les instal·lacions esportives municipals. Es dóna la circumstància que el mes de desembre es van aprovar uns pressupostos en la negociació dels quals en cap moment es va parlar de modificació d’horaris i retallada de serveis als poliesportius municipals. Des de l’AEB considerem inadmissible que s’amagui informació rellevant pels ciutadans als seus legítims representants.

Es parla de consens amb l’aparell tècnic del departament d’esports del que no tenim cap coneixement i s’aplica una política de fets consumats a partir de l’1 de gener.

Retallar obrint mitja hora més tard cada dia o tancant dues hores diàries el Poli vell.

L’AEB va preguntar si existia algun estudi tècnic que emparés la decisió de reduir el servei per a poder estudiar-lo amb deteniment i el PSC reconeix que no existeix aquest estudi, que requereix de temps d’anàlisi i que es passarà a l’oposició.

És a dir, primer es retalla i després es fa l’estudi tècnic.

Sense comentaris…

L’obertura a les 7,30h. en lloc de a les 7 es basa en la recollida de dades d’un sol dia, concretament el 30 de desembre de 2015. Es dóna la circumstància que, a més, aquell dia en aquella hora hi van anar 30 persones.

Des de l’AEB lamentem la falta de serietat i rigor de l’equip de govern actuant amb “noctunidad y alevosía” en plenes festes nadalenques amb informació insuficient, gens contrastada i fent perdre serveis a la ciutadania.

Una vegada més.

Comments are closed