Neix Totes fem Badia com espai en construcció on organitzar-se les persones que volen transformar Badia

Divendres passat a l’assemblea fundacional celebrada a l’Escola La Sardana es va debatre sobre els objectius a aconseguir i la manera d’organitzar l’estructura bàsica. L’assemblea va decidir crear dues comissions, una de comunicació i una altra de coordinació, per a començar a generar l’estructura organitzativa bàsica.

Assemblea constituent

Després de l’assemblea informativa de dissabte, un bon grup de persones van posar les bases de la nova organització que concorrerà a les eleccions municipals de 2019. Sota el nom Totes Fem Badia s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir un espai plural, obert i transformador que mitjançant la participació i l’estructura assembleària aconsegueixi guanyar les eleccions per contribuir a la transformació que Badia necessita. Així mateix es van crear dues comissions, una de coordinació i una altra de comunicació, com a estructura organitzativa inicial de la nova organització.

Es va acordar que s’organitzarà una assemblea general el primer dijous de cada mes. Així doncs, la propera assemblea general serà el dijous 5 de juliol a les 18:30 al Parc Joan Oliver.

Les dues comissions es reuniran properament al local de BeC i AEB per començar a bastir la informació i recursos necessaris. La comissió de coordinació ho farà el 20 de juny a les 18:30 al local d’AEB. La de comunicació encara no ha fixat dia i lloc, però ho farà en breu.

Totes fem Badia

L’anomenar a aquest nou projecte engrescador Totes fem Badia venia de la proposta de fer esment a Totes les persones que volem i podem transformar el nostre municipi, des d’una premisa de construcció conjunta d’aquest nou projecte municipalista.

La idea va agradar a una àmplia majoria de membres de l’assemblea i queda ara proposar un anagrama i disseny d’imatge per a poder començar a difondre els treballs organitzatius i de proposta que es vagin desenvolupant. La comissió de comunicació farà una proposta els propers dies per debatre-la i aprovar-la, o no, a l’assemblea del 5 de juliol.

Espai obert i transparent

Des de Totes Fem Badia es farà una campanya per aconseguir que tothom que vulgui incorporar-se i aportar la seva visió de Badia. “Volem fer un espai més ampli del que ja érem fins ara per aconseguir guanyar les eleccions i contribuir des de l’ajuntament al canvi que Badia ha de fer”. Per participar-hi només has de dirigir-te al local d’ AEB (Burgos 18) o de BeC (Oviedo 3).

Vine i participa perquè només entre Totes les persones Fem Badia!

Comments are closed