L’alcalde de Terrassa (PSC) deixa el partit i l’alcaldia

Jordi Ballart ha estripat el carnet de militància del PSC i deixa l’alcaldia de la ciutat vallesana arrel del suport del PSOE a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya.


Segons Ballart el PSC ha renunciat als valors de l’esquerra i diu que ja no el representa.

L’encarceració dels membres del govern legítim de Catalunya (el vicepresident Junqueras i nou consellers més) ha estat l’espurna per acabar prenent aquesta decisió.

L’exalcalde afirma fer aquest pas per coherència i dignitat ja que el PSC fa temps que l’ha deixat de representar.

La connivència i complicitat del PSC i el PSOE amb certs poders i lobbies econòmics és intolerable, afirmà.

Ballart formava part d’un grup d’alcaldes socialistes crítics amb el suport del PSOE a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, com ara, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon o l’alcalde de Castellar del Vallès i president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez que també ha estripat el carnet del PSC encara que no deixa l’alcaldia.

Ara caldrà veure quin és el posicionament d’aquests i altres alcaldes i alcaldesses socialistes enfront la situació política i jurídica generada.

Altres formacions polítiques estan revisant els seus acords de govern amb el PSC en diferents organismes i institucions arrel del suport a l’aplicació del 155.

Arribats a aquest punt, l’equidistància no és possible, o comparteixes que es pugui aplicar presó abans d’un judici a uns representants polítics sense cap acte de violència pel mig o ho rebutges de forma activa.

Què és el que està fent el PSC a part de pactar amb l’ex Unió Democràtica i els feixistes de Societat Civil Catalana…?

Comments are closed