Educació i violència masclista centre el ple de juny

Ple de juny amb l’educació i les violències masclistes com a protagonistes.

Destacà la proposta d’acord contra la resolució del departament d’ensenyament que fa pública la llista de centres educatius qualificats de màxima complexitat que pot comportar la pèrdua de recursos educatius a la nostra ciutat.

Des de l’AEB denunciem el menysteniment en la planificació educativa de la nostra ciutat i la necessitat desitjat de cohesió de la comunitat educativa per fer front a aquesta nova amenaça.

Unes altres propostes d’acord han estat per fomentar entre els joves la sensibilització i prevenció de la violència masclista així com l’associacionisme feminista i per augmentar l’assignació destinada per a la lluita contra la violència de gènere i les polítiques d’igualtat als pressupostos generals de l’Estat 2017.

Crear una xarxa activa de joventut, una guia d’activitats i serveis educatius sobre violència masclista i la prevenció són els principals.

També s’han tractat i aprovat el rebuig i combat dels comportaments corruptes a les administracions públiques i la vida pública, a favor del projecte “Caravana. Abriendo fronteras” i per sol.licitar els béns immatriculats de la jerarquia catòlica.

A l’apartat de precs i preguntes l’AEB ha tornat a preguntar per l’ampliació de l’autopista C-58 i la necessitat de fer front comú en el moment de formular al.legacions.

Comments are closed