Després d’un parell de mesos caiguda, recuperem la web de la AEB

Per fi, després d’un parell de mesos caiguda, recuperem la web de la AEB.

A causa d’uns problemes amb el servidor hem tingut tot aquest temps la web desapareguda i fins ara no hem pogut recuperar-la.

Potser hi ha hagut qui ha volgut veure un senyal en la desaparició de la web poc abans de les eleccions municipals a les que, per primer cop des de 1999, l’AEB no es presentava amb les seves sigles, però ha estat una lamentable coincidència i no cap senyal de desaparició de l’AEB.

Al contrari, creiem que la necessitat d’una alternativa d’esquerres per a Badia continua vigent i agrupant a un bon número de badiencs i badienques disposades a dedicar una part del seu temps a construir aquesta alternativa.

Aprofitem la recuperació de la web per anunciar que, en el marc de la celebració del 25è aniversari de l’AEB, organitzarem passat l’estiu un procés de debat i reflexió per decidir com s’ha de concretar en els propers mesos i anys el treball per fer realitat una alternativa d’esquerres per al nostre poble. Quins són els objectius principals? Quines són les eines? I les estratègies?

Seguiu atentes a les vostres pantalles i als carrers.

Nosaltres, seguim.

Comments are closed