Crònica del ple Setembre 20181: els plens municipals ja es poden veure en vídeo i en directe

La demanda històrica de l’AEB ja és una realitat des d’aquest mes de setembre

Després d’anys de demanar que els Plens Municipals es poguessin seguir en directe per internet via streaming i ser enregistrats en vídeo, el Ple Municipal va donar llum verda tant a l’emissió com a la gravació.

El Ple va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes de la violència de gènere.

D’altra banda, el Ple va donar llum verda a la dissolució del Consorci de Turisme del Vallès Occidental que, de fet, ja feia temps que no operava,

L’AEB es va abstenir en l’aprovació del Compte General 2017 al no respondre a un Pressupost aprovat o executat per la nostra formació.

S’aprova la compatibilitat de dues treballadores per realitzar tasques docents a la universitat.

S’aprova una proposta d’acord d’adhesió al comunicat de la FAPAC al conseller d’Ensenyament Josep Bargalló sobre el decret de menjadors escolars.

Aquest decret dificulta la gestió dels mateixos per part de les AMPES al ser obligades a anar a un concurs públic.

Es presenten els informes de morositat de l’ajuntament dels dos primers trimestres de 2018. Caldrà treballar encara per estar dintre del que marca la llei respecte al Pagament Mitjà a Proveïdors

A l’apartat de Precs i Preguntes, l’AEB va preguntar sobre el contenciós de l’ajuntament amb Gas Natural per diferents impagaments, un conflicte veïnal al carrer Algarve i l’adequació de la zona de pàrquing de l’edifici del Molí.

Comments are closed