Crònica del Ple Municipal de Juny

S’aprova la modificació del Consell Municipal d’Educació.

Des de l’AEB considerem que aquesta reforma no resoldrà els problemes educatius que té Badia.

Fa anys que hem patit retallades de línies, tant a la Munyeira com a les escoles La Sardana i La Jota i, darrerament, a l’escola d’adults amb la supressió de línies d’alfabetització i de castellà. Al nostre entendre, el Consell Municipal d’Educació hauria de servir per cohesionar la comunitat educativa i fer front comú contra aquestes retallades entre molts altres àmbits i voluntat política per fer-lo funcionar. Aquesta modificació del reglament només reflexa la periodicitat de les reunions i l’adaptació mutilada de 3 escoles sense reflexar cap dels reptes plantejats.

S’aprova el reglament de cessió d’ús d’instal·lacions esportives municipals.

La Marea Pensionista presenta una resolució per instar les institucions públiques a pensions dignes. S’aprova per unanimitat. Un representat de la Marea Pensionista va fer lectura d’un manifest amb les seves demandes.

Es presenta la Liquidació del Pressupost de 2017, que reflexa la situació de manca d’inversió al nostre municipi.

En l’apartat de Precs i Preguntes, l’AEB demana per la situació del bar del Casal d’Avis amb la inacceptable col·locació de màquines expenedores, la senyalització del pàrquing del carrer Bètica amb el CAP que provoca malentesos de trànsit, l’obertura de la piscina gratuïtament durant les onades de calor (arrel d’una proposta presentada per l’AEB) el cobrament del Pla de Pensions dels treballadors de l’ajuntament, que l’equip de govern municipal no va saber aclarir.

Comments are closed