Assemblea Ciutadana per proposar una alternativa per a les eleccions municipals del 2019

Amb l’assistència d’una vuitantena de persones es presenta la creació d’un nou espai per “organitzar el canvi que Badia necessita”

Assemblea organitzativa el proper divendres 1 de juny

Ahir dissabte es va presentar una nova proposta política per a les eleccions municipals de 2019. Tal i com exposa el manifest que es va llegir “les persones que formen part de BeC i AEB fan una crida ciutadana per construir l’alternativa a l’actual govern”. Per això han començat a organitzar-se en un nou espai de trobada al que conviden a la participació ciutadana. “Es tracta d’un nou espai integrador, plural, crític amb l’actual situació i que vol trobar fórmules per posar fre als dèficits i mancances del nostre municipi”, van exposar a l’assemblea oberta.

Espai de trobada més enllà dels partits

La proposta es anar creant una espai de trobada on cadascun aporti allò que cregui adient. Un espai on el debat i la proposta en assemblea sigui el motor d’una manera d’entendre i de fer política, tal i com ja es venia fent a les assemblees de AEB i BeC. Ara bé, les persones impulsores d’aquesta nova proposta volen que sigui la ciutadania activa la que impulsi aquest nou espai per aconseguir canviar tot allò que no ens agrada; ni en el fons ni en les formes.

Assemblea organitzativa el proper divendres 1 de juny

A l’Assemblea es va decidir organitzar una primera assemblea constituent i d’inici de treball en temes més concrets i organitzatius el proper divendres 1 a les 18 :30 hores a l’Escola La Sardana.
Aquesta assemblea serà oberta a tothom que vulgui incorporar-se a la construcció d’aquest nou espai que aspira a ser l’alternativa a l’actual govern per impulsar les polítiques que Badia necessita per a millorar com a municipi on poder viure-hi.

Badia en Comú
Alternativa d’Esquerres per Badia

Comments are closed