Això va de democràcia! #votarem

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Davant el nou atac a la democràcia i a la sobirania i institucions pròpies de Catalunya, cridem als i a les badienques a concentrar-se avui a les 20h a Plaça de l’ajuntament per mostrar el nostre compromís amb la defensa del més bàsic: la democràcia i els drets civils. Votarem!!

Davant les actuacions demofòbiques que està duent a terme la guardia civil, a instàncies del govern del PP, contra institucions i autonomia de Catalunya, l’Alternativa d’Esquerres per Badia a adreçat al govern municipal i tots els portaveus que formen l’ajuntament de Badia, el següent comunicat.

Benvolguda alcaldessa,

Com sabrà durant el dia d’avui s’està duent a terme per part de la Guardia Civil un macrooperatiu durant el qual s’han personat com a mínim a vuit seus de la Generalitat a Barcelona i a L’Hospitalet de Llobregat.

A més a més s’ha produït una intervenció des de l’Estat Espanyol per controlar les finances de la Generalitat, per no parlar d’identificacions i escorcolls a diverses impremtes on s’han intervingut material electoral. I el més sagnant, s’han detingut diferents responsables polítics de la Generalitat.
Des de l’AEB creiem que això és un atac a l’autonomia de Catalunya i a les institucions escollides democràticament i és per això que volem instar a l’alcaldessa, a l’equip de govern i a tots els grups que formen l’ajuntament, a que facin una crida a defensar les institucions catalanes i a la mobilització en un moment clau del nostre país.

Això ja no va de Independència.
Això va de DEMOCRACIA.

Per tot això fem una crida a tots els Badiencs i Badienques a una concentració aquest vespre a les 20h. A la plaça de l’ajuntament.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed