Volem respostes, no llargues

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Al Ple Municipal del mes de febrer, l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) va formular preguntes recurrents que, una vegada més, queden sense resposta.

A l’apartat de Precs i Preguntes  del ple municipal, l’AEB va formular diferents preguntes i consideracions.

La primera va ser sobre l’amiant.

Resulta que el govern municipal no ha contactat encara amb el tècnic especialista en desamiantat. Ja al mes de gener, l’AEB va comminar el govern a contactar amb ell. Es dóna la circumstància que el govern  es reunirà amb representants de l’Agència Catalana de l’Habitatge de la Generalitat dilluns 2 de març sense conèixer les necessitats tècniques irrenunciables per a realitzar les tasques de desamiantat amb totes les garanties tècniques i de salut. A més, no s’ha contemplat que un representant de la Plataforma Veïnal per a la retirada de l’amiant a Badia pugui acompanyar el govern en aquesta reunió.

D’altra banda, l’AEB va preguntar pel pressupost i evolució de l’obra de la tarima de la plaça Major dintre del programa de reforma del Mercat Municipal, un altre tema del que fa mesos que sol·licitem informació.

El tercer aspecte ressenyat per l’AEB a l’apartat de Precs i Preguntes va ser el funcionament de l’aplicació anomenada “Línia Verda” del que s’han constatat diverses disfuncions.

En plens anteriors, l’AEB va demanar per la falta de llum del carrer de Sant Pau del Riu-Sec que, encara avui, continua a les fosques. Tot i ser un carrer administrativament de Sabadell, és utilitzat majoritàriament per badiencs i badienques. El govern del PSC va esmentar contactes amb l’ajuntament de Sabadell però el cert és que el carrer continua a les fosques.

Per acabar, el portaveu del grup municipal de l’Alternativa d’Esquerres, en Quim Duran, va demanar per enèsima vegada per la falta de constitució de la comunitat de propietaris del pàrquing de l’avinguda de Burgos.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed