Últims dies per lliurar fotos per la segona edició del FotoNotícia de Badia del Vallès

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Foto-Notícia

 

Estem en els últims dies per lliurar fotos per la segona edició del FotoNotícia de Badia del Vallès que convoca L’Alternativa.

Segona Edició

L’alternativa, publicació de l’Alternativa d’Esquerres per Badia convoca el segon Premi Fotogràfic Foto-Notícia Badia del Vallès coincidint amb la Festa Major al municipi aquest 2014.

 

BASES

 

1. L’esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del nostre municipi en qualsevol dels seus aspectes i contribuir al seu coneixement i la seva millora La participació és oberta a qualsevol persona, aficionada o professional.

2. El format de les imatges serà JPG o en paper. No s’admetran fotografies que mostrin la data o qualsevol tipus d’inscripció sobreposada.

3. No és permesa la manipulació/alteració digital de les imatges ni el muntatge fotogràfic, únicament s’acceptaran ajustos bàsics que afectin a la lluminositat, contrast, saturació de color, nitidesa o equilibri de blancs. En cas de dubte, l’organització es reserva el dret de decidir sobre la participació de la fotografia. Són permesos els enquadraments de l’arxiu original.

4. La inscripció i enviament de les fotografies s’efectuarà a través del correu electrònic de l’AEB (comunica@aebadia.org) o lliurant còpia en paper al Casal de l’Esquerra. El termini comença el dia 15 de juny i finalitzarà el dia 10 de setembre.

5. Les fotografies presentades no podran haver estat premiades en altres concursos.

6. Cada autor podrà presentar com a màxim tres fotografies per a cadascuna de les categories.

7. Les Categories són:

La Badia que m’agrada, es premiarà la fotografia que aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l’essència del nostre municipi segons la valoració del jurat.

Foto-denúncia es premiarà qui aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l’essència d’una situació no desitjable a la nostra població segons la votació popular que s’efectuarà durant la festa dels colors d’El Casal de l’Esquerra de 2014.

8. Els participants han de declarar-se autors de les obres, en cas contrari ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que en puguin derivar per reclamacions dels autors originals. Els drets d’autor de les fotografies premiades seguiran essent del fotògraf

9. Les Obres premiades i finalistes podran ser reproduïdes com a il·lustracions de l’Alternativa citant-ne l’autoria.

 

10. És imprescindible l’assistència de les persones premiades al lliurament dels premis o algú que designin en nom seu. En cas de no poder assistir, els guanyadors renuncien al premi. Els finalistes i Guanyadors del concurs seran avisats per mitjà de trucada telefònica o bé mitjançant correu electrònic un cop s’hagi pres veredicte.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed