Treballant per Badia a la Plaça de la República

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

La jornada de treball comunitari convocada per l’AEB per la jornada d’avui ha estat tot un èxit. Un14 d’abril la casualitat va voler unir Badia amb la IIa República i nosaltres hem volgut dedicar aquesta simbòlica data a treballar pel nostre poble.

 

Més de quaranta persones han dedicat una estona del seu matí de dissabte a arreglar la zona de jocs infantils del Parc de la IIa República i netejar-ne l’entorn.

S’han substituït tanques trencades, s’han envernissat el conjunt de tanques i part dels jocs infantils dels que s’han el·liminat pintades i se n’ha recuperat el color, substituint els protectors de plàstic fets malbé. S’ha fet una petita plantada d’arbustos mediterranis i s’ha netejat tot l’entorn. No hem fet tota la feina que volíem, però en breu buscarem una nova data per acabar el que ha quedat sense fer.

Creiem que la vida en comunitat va més enllà de pensar que ja paguem impostos per a que algú mantingui la ciutat. Tots els que vivim a Badia podem aportar la nostra part tenint cura dels carrers i el mobiliari urbà cada dia. Per aconseguir una major col·laboració de tothom en aquesta fita de mantenir maca la nostra ciutat creiem necessari que tots ens hi sentim més implicats, que sentim els carrers nostres. Un esforç organitzat, voluntari i decidit de la població, pot servir per a que la comunitat s’involucri, s’apropiï del seu medi, i es conscienciï de la importància de mantenir-lo i cuidar-lo, per poder garantir la seva sostenibilitat.

Per això des de l’AEB hem decidit crear avui les condicions per a que es doni aquesta implicació ciutadana i hem aquesta jornada de treball de la que hem quedat molt satisfets, tant com totes aquelles persones que han ajudat una estona i a les que volem agraïr la seva col·laboració.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed