PAH Badia ocupa el Banc Sabadell i aconsegueix la dació i lloguer social per la família Marco

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Aquest matí, David i Minerva, pares de dues filles de 7 i 3 anys i amb problemes hipotecaris, han ocupat la seu del Banc de Sabadell – amb qui tenien contractada la hipoteca- de Badia del Vallès juntament amb una quinzena de persones, membres de la PAH de Badia. Davant de l’oficina, altres membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i també ciutadans del municipi s’han congregat per donar-los suport.

1 2

Marco –que és també portaveu de la PAH de Badia i que ha aconseguit aturar nombrosos desnonaments fins la data- i Jurado han obtingut la dació en pagament amb lloguer social del seu habitatge. La parella ha volgut agrair el suport i s’han queixat del tracte rebut fins ara per l’entitat bancària amb qui havien intentat resoldre els seus problemes.

En lloc d’aplicar el Codi de Bones Pràctiques que incloïa, entre d’altres, interessos al 0,25%, una carència de 5 anys i l’assumpció per part del banc de les despeses de notari, ens van oferir una novació (una nova hipoteca) que ens vam veure obligats a signar, davant les amenaces d’executar l’aval (el pis de la mare d’un d’ells) i que ens ha costat 4.200 euros”, recorda David Marco.

Font: Novabadia

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed