No es pot convèncer qui no et vol entendre

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

(o com funciona l’Urbanisme a Badia del Vallès)

Quan una persona té un càrrec públic vol dir que està al servei de la ciutadania i que, com a tal, ha de retre compte de la seva activitat als ciutadans i als seus legals representants a l’oposició.

Què passa amb l’àrea d’Urbanisme a Badia?

Quan l’AEB demana els plànols digitals de les obres de rehabilitació del parc de Joan Oliver amb les seves modificacions, la resposta no pot ser que ni el mateix regidor d’Urbanisme els tingui.

Quan l’AEB diu que el parc infantil de les obres de pavimentació de l’aparcament de l’avinguda Mediterrani 9-21 va amb retard o que les tanques perimetrals de fusta són al terra no pot no haver resposta.

Quan l’AEB demana pel conveni d’inclusió del Parc de Joan Oliver a la Xarxa de Parcs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), has de saber quan ho aprovaràs en Junta de Govern Local.

Quan l’AEB demana per l’informe dels bombers de l’incendi de Mediterrani 6, no pots dir que la policia no té cap informe dels bombers i que l’ajuntament només té permís per reparar la façana. No ho pots dir i quedar-te tan ample.

Quan l’AEB demana pel col·lector trencat de la C58 no pots dir que no en saps res ni tampoc de quan la Generalitat retirarà els arbres morts.

Quan l’AEB es queixa del nul seguiment que fan dels serveis contractats a tercers com ara els embornals (alcantarillas) no es pot respondre que sigui l’AEB que vagi a fer fotos sinó que ha de ser el govern que surti al carrer i comprovar que aquesta no es fa correctament.

Quan l’AEB denuncia les rates al carrer Eivissa pel col·lector d’aigües fecals hi hauria d’haver una màquina treballant per solucionar el tema immediatament.

Quan l’AEB demana pel projecte alternatiu del parc de Joan Oliver al costat de Correus no pots dir que va per llarg quan s’ha aprovat una moció per unanimitat i Badia estarà sense parc infantil central 7 mesos.

Quan l’AEB pregunta per l’amiant, no pot ser que la contractació per a l’estudi per assessorament en matèria d’amiant encara no estigui aprovat per la Junta de Govern Local.

Quan l’AEB pregunta pel parc de darrera de l’escola bressol La Llavor d’on es treurà “l’aranya” per posar al parc de Joan Oliver no pots contestar que aquell parc desapareixerà perquè no tens previst fer res.

Quan l’AEB els demana per l’adequació del nou pas de vianants al costat de la Llar d’Infants La Mainada per als invidents, obligatori segons normativa, no pots mirar cap a una altra banda.

Quan l’AEB explica que la pàgina web de l’ajuntament exposa el servei per exterminar plagues a l’habitatge, no pots contestar que és un error. No pots oferir quelcom que desconeixes i quan t’ho recorden, treure-ho per deixar sense servei a la gent.

Quan l’AEB reclama uns acabats de jardineria i altres al pàrquing de la Santander, has de defensar-ho davant l’empresa i davant l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Resumint, no pots convèncer a qui no et vol entendrehttps://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif (encara que sigui un càrrec públic).

Seguirem!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed