Manifestació de suport a les Encausades d’Aturem el parlament 15J 2011

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Fem una crida a participar de totes les mobilitzacions de suport als encausats i per exigir la seva absolució com a la manifestació convocada el proper dissabte 21 de març a les 19h a Plaça Universitat. Nosaltres també estavem al Parlament. I ho tornaríem a fer.

Vuit persones van estar condemnades ahir a penes de fins a 3 anys de presó pel Tribunal Suprem espanyol sota l’acusació de delictes contra altes institucions de l’Estat. El seu suposat delicte? Participar de la protesta contra les retallades coneguda com “Aturem el Parlament” organitzada pel Moviment 15M barceloní els dies 14 i 15 de juny del 2011. Amb aquesta sentència es revoca parcialment l’absolució de 19 de 20 encausades per part de l’Audiència Nacional després de l’acord entre la Fiscalia, el presumpte “sindicat” ultradretà Manos Limpias, el Govern de la Generalitat i el Parlament (amb el vot de CiU, PP, PSC i Ciutadans, i l’abstenció d’ERC) per recórrer la sentència favorable.

Aquell 15 de juny milers de persones convocades pel 15M vam posar el cos contra el segrest de la democràcia amb mesures no incloses a cap programa electoral i no sotmeses a cap debat públic. Vam plantar-nos contra unes retallades socials i democràtiques aprovades pel Parlament.

Nosaltres també estava al Parlament i ho tornaríem a fer. Fem una crida a participar de totes les mobilitzacions de suport als encausats i per exigir la seva absolució com a la manifestació convocada el proper dissabte 21 de març a les 19h a Plaça Universitat.

Manifest del col·lectiu d’encausades del Parlament: https://encausadesparlament.wordpress.com/

cartell_parlament_cat_hd

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed