L´Ajuntament de Badia del Vallès s´adhereix al Manifest en defensa de l´escola pública

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

El Ple de l’Ajuntament de Badia del Vallès va aprovar dimecres per unanimitat un acord en defensa de l’escola pública. L’acord insta al Govern de la Generalitat, al Departament d’Ensenyament i als Serveis Territorials del Departament a la comarca a, entre d’altres, posar en valor i respectar la co-responsabilitat dels ajuntaments i els governs locals en la planificació educativa; a mantenir totes les línies a la preinscripció i a elaborar, per una banda, un pla calendaritzat de millores dels edificis i equipaments dels centres educatius públics de la comarca i, per una altra, un pla de construcció de centres públics per tal de garantir l’oferta de places per a tot l’alumnat. El text aprovat insta també el Govern a obrir un procés, obert a tota la comunitat educativa, per revisar l’actual model educatiu a Catalunya, adaptat a la nova realitat política i a l’actual context econòmic, social i demogràfic.

Pel que fa a Badia, els grups municipals del Ple de l’Ajuntament reclamen amb aquest acord als serveis Territorials del Vallès Occidental que, per al proper curs 2016-2017, es mantinguin les sis línies de P3 ofertades fins ara, reduint la ràtio a 20 alumnes per aula.

L’acord també comporta l’adhesió de l’Ajuntament de Badia del Vallès a la Coordinadora de l’Ensenyament Públic del Vallès Occidental i al manifest promogut per aquesta, que es pot consultar aquí.

Font: Ajuntament de Badia del Vallès

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed