L’AEB dóna suport a unes ordenances més justes socialment

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

PLE EXTRAORDINARI D’ORDENANCES FISCALS 2017.

El passat 3 de novembre va tenir lloc el Ple Extraordinari d’Ordenances Fiscals 2017 a l’ajuntament de Badia.

L’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) hi va votar favorablement després d’un procés negociador en que l’equip de govern va considerar la major part de les aportacions del nostre grup municipal.

Moltes d’aquestes propostes ja van ser formulades l’any passat i, el que llavors semblava impossible, ara és ja una realitat.

Destaca l’adequació del coeficient de situació de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) per a que els comerços que facturen més d’un milió d’euros anuals paguin en base als seus ingressos. Això comporta un canvi i adequació del Pla d’Usos Comercials vigent.

També destaquem la discriminació de l’IBI no residencial.

La rebaixa a l’impost de circulació de vehicles elèctrics i no contaminants d’un 75% també és una bona mesura.

L’AEB va aconseguir que la piscina d’estiu sigui d’accés lliure per a tota la ciutadania de Badia en episodis d’onada de calor.

Com sempre, no tot són flors i violes i, encara que el procés negociador ha estat millor que el de l’any passat, no sempre hem disposat de tots els documents en temps i forma.

L’AEB sempre ha estat a disposició de la ciutadania en els temes importants de ciutat i així continuarà éssent, des de la diversitat i la discrepància, des de la pluralitat ideològica. Emplacem al govern a mantenir-se obert a escoltar ara que s’apropa el debat de pressupostos.

Una cosa és com ingressem els diners de la ciutadania i una altra, potser més important, com els gastem.

Aquest, serà un altre debat.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed