La marxa de les indignades del Vallès fa nit a Badia

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

La marxa d’indignats i indignades del Vallès Occidental que va sortir el dia 4 des de Can Trias i arribarà a Barcelona el proper dissabte 12 de maig, avui, fa nit a Badia. Demà sortiran cap a Cerdanyola.

Reunits en assemblea a la Plaça Major han volgut transmetre un missatge de que només nosaltres, el poble, tenim la solució. I aquesta passa per sortir al carrer el proper dissabte 12 (18h Plaça Catalunya).

L’Assemblea s’ha pogut seguir en directe a través bambuser i el HT #marxavallès

 

La marxa va començar el dia 4 a les 19h en el centre cívic de Can Trias on, segons afirmen els organitzadors, van a “informar sobre els motius pels quals hem d’unir-nos i aixecar-nos contra els atacs als drets fonamentals que estem sofrint a nivell global”. Els marxants van passar la nit allà i al dia següent van arribar a Terrassa.

Els organitzadors deixen clar que el seu objectiu principal és convocar a la gent a la mobilització global del 12 de maig, pretenen caminar al llarg del Vallès Occidental per convocar als pobles a la mobilització Global del 12 de Maig, tant en la visualització de la marxa mentre es desplaça de poble en poble com en les assemblees que es convocaran en les localitats que recorrin.

La marxa del Vallès segueix sent fidel als principis del moviment dels indignats en el sentit de buscar la unitat entre tots i totes: “no representem ni sigles ni banderes, som el sentit comú de la indignació“ així assegura Miguel, un dels marxants. Durant la marxa es farà un recull d’inquietuds, malestar, problemes, solucions, alternatives, denúncies, etc…, en un llibre on cada persona o entitat que vulgui podrà plasmar la seva aportació, amb la idea de constatar-ho al parlament una vegada arribin a Barcelona perquè la seva veu sigui escoltada.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed