L’AEB insta l’alcaldessa a actuar contra les retallades en el servei del CAP

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
http://dempeusperlasalut.files.wordpress.com/2011/06/retallades_no.jpg?w=171&h=171Denuncien que el dia 18 entrarà en vigor les retallades anunciades per la Generalitat: el nou horari del CAP Badia serà de les 8 del matí a les 8 del vespre de dilluns a diumenge. És a dir, s’eliminen 12 hores d’urgències! Fora d´aquest horari poden acudir als CUAP (el de Sant Fèlix a Sabadell o el Cerdanyola-Ripollet), que estaran operatius, per a 12 municipis del Vallès Occidental!Animen a la ciutadania a participar de l’acció contra les retallades organitzada des del moviment Badia 15M.
Dimecres 13: 19 hores Plaça Major – 19.30 CAP.

 

L’Alternativa d’Esquerres per Badia considera inadmissible que el CAP redueixi el seu horari d’urgències.

Aquesta restricció del servei forma part de les mesures que el Departament de Salut va anunciar el passat dijous i que afecten a diferents centres d’assistència primària del Vallès Occidental , i que parteixen de la premisses falses entorn la seva utilització.

L’Alternativa d’Esquerres considera que aquestes mesures atenten contra la qualitat del servei públic d’assistència primària i adverteix que generarà moltes molèsties als ciutadans i ciutadanes que s’hauran de desplaçar fora del barri per ser atesos entre les 8 de la tarda i les 8 del matí.

 

Els ajuntaments de la comarca van conèixer dijous les intencions del Departament de Salut de tancar fins a 15 centres d’assistència primària (CAP) aquest estiu en diferents dates i d’obrir-ne sis més de forma parcial i amb horaris diversos.
El passat divendres el portaveu de l’Alternativa d’Esquerres, Quim Duran, va interessar-se per aquestes mesures i per quines actuacions ha fet el govern municipal per evitar aquesta dràstica reducció del nostre servei sanitari, i instà l’alcaldessa a convocar de manera urgent el Consell de Salut per què es posicioni i a demanar de manera immediata una explicació a la Conselleria de Salut i a exigir el manteniment del servei a la ciutat mitjançant una declaració institucional.

També animen a la ciutadania a participar de les accions convocades pel moviment Badia 15M, que ens convoquen, ja, a una manifestació pel dia 13 a les 19 hores a la plaça major o a les 19.30 front el CAP.

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed