L’AEB crida a participar de la Vaga general

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

CONTRA LES RETALLADES, CONTRA LA REFORMA LABORAL, EN DEFENSA DELS NOSTRES DRETS

Les dones i els homes de l’Alternativa d’Esquerres per Badia ens sumarem a aquesta convocatòria i treballarem conjuntament amb totes les organitzacions i persones que des de Badia, com nosaltres, vulguin l’èxit de la Vaga General.

Des de l’Alternativa d’Esquerres per Badia volem manifestar el nostre total i incondicional recolzament a la convocatòria de Vaga General del proper 29 de març i fer una crida al conjunt de ciutadanes i ciutadans de Badia a sumar-se també a aquesta Vaga General.

#29MVagaGeneralEls motius són més nombrosos i punyents que mai:

La reforma laboral impulsada pel govern del PP, que ha comptat amb el suport de CiU, suposa un gravíssim retrocés en els drets i llibertats dels i les treballadores del nostre país, un atac frontal als drets aconseguits amb molts esforços i sacrificis en les lluites del passat.

Aquesta reforma arriba després que els governs català i espanyol hagin trobat en la crisi econòmica una excusa perfecta per retallar els drets socials i laborals, per desmuntar l’Estat del benestar i afeblir els serveis públics més bàsics dels i de les catalanes, avançant cap a la seva privatització. Les retallades estan afectant tant els treballadors/es com la qualitat del servei.

La conjunció de les retallades i la reforma laboral suposa l’agressió més directa i brutal que els treballadors i treballadores d’aquest pais, patirem des de la reinstauració de la democràcia.

És responsabilitat nostra, dels de baix, del que estem pagant els plats trencats de la seva crisi sense ser-ne culpables, aturar-ho amb tota mena de mobilitzacions i, en aquest context, la convocatòria de Vaga General és l’acció més contundent amb la que comptem per frenar les actuals polítiques que ens volen privar d’unes condicions laborals i salarials dignes, d’uns serveis públics de qualitat i d’un estat del benestar que, encara que petit i esquifit, donava una certa cohesió social. Però aquesta vaga cal organitzar-la des de la unitat de totes les forces de la classe treballadora, de totes les classes populars. Aquesta no és només la Vaga General de les assalariades i els assalariats, o del funcionariat, ha de ser la Vaga del conjunt de persones que vivim del nostre treball, sigui per compte d’altres o per compte propi, tinguem treball o no en tinguem. La reforma laboral i les retallades ens afecten a totes per igual. I no es tracta només de mobilitzar-se el dia 29, sinó donar suport a totes les mobilitzacions i accions que es convoquin en el mateix sentit.

Més enllà del dia 29 de març, caldrà continuar lluitant per una ciutat amb serveis públics de qualitat, una ciutat en la que els drets laborals siguin un principi irrenunciable, perquè els interessos de les persones més desafavorides siguin atesos abans que els beneficis dels grans especuladors i banquers. Creiem que és l’única manera d’aconseguir la millora de les actuals condicions de vida, d’aconseguir una democràcia real, d’aconseguir una llibertat autèntica. Perquè la llibertat, no es negociable.

És per aquest motiu que les dones i els homes de l’AEB ens sumarem a aquesta convocatòria i treballarem conjuntament amb totes les organitzacions i persones que des de Badia, com nosaltres, vulguin l’èxit de la Vaga General.

 

#29MVagaGeneral

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed