Jimeno, sé fuerte

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Els propers 8, 9 i 10 de juny aniran a declarar els testimonis i imputats del PSC del Cas Mercuri amb el ja condemnat Manuel Bustos al capdavant.

Una de les persones citades a declarar, serà l’ex-alcalde socialista de Badia del Vallés, José Luis Jimeno Sáez.

Quan el senyor Jimeno va abandonar l’alcaldia de Badia va passar a ser assessor de política municipal del Consell Comarcal del Vallès Occidental (2009-2011) i, posteriorment, al Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental (2011-2012).

En ambdós casos com a càrrec de confiança de lliure designació.

Amb tot, el senyor Jimeno havia de fer feina. Havia de treballar.

I és justament per això pel que se’l cita a declarar, perquè no hi ha cap constància que el senyor Jimeno anés ni un sol dia a treballar en el període en el que “suposadament” assessorava el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental (CTR-Vallès).

En funció de la seva declaració podria passar a ser imputat per malversació de cabals públics.

Tot plegat a la peça 31 del cas Mercuri que cada vegada agafa més volada amb implicacions al PSC de Badia, de Montcada i Reixac i de Cerdanyola.

Altres implicats a part de Jimeno, són Manuel Bustos i el seu germà Paco, antic primer secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC, càrrec que, curiosament, ocupa en l’actualitat José Luis Jimeno.

Jimeno, a més, exerceix com a assessor polític del PSC a la Diputació de Barcelona. El que desconeixem és si va a treballar o no.

“Jimeno, sé fuerte”.

Paraula de Bustos.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed