[Fotos] Éxit bicicletada CAV

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

 

2012_Final_Rubi

Organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès, l’acte reivindica l’ús de la bicicleta i la creació de carrils bici, vies verdes i la conservació dels camins entre pobles

 

Més de 300 persones van seguir el recorregut fins a Rubí

 

bici2012cav

El passat diumenge es va celebrar la 5a Bicicletada Popular pel Vallès. Organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès-CAV, l’acte reivindica l’ús de la bicicleta, la creació d’una xarxa adequada i segura de carrils bici, vies verdes i camins, que comuniquin les diferents poblacions de la comarca, els polígons industrials, els serveis i centres d’interès.

La Bicicletada va començar des de Badia, Barberà, Castellar, Cerdanyola, Ripollet, Rubí i Sabadell, les poblacions on les CAV tenen representació, per anar trobant-se i unint-se al llarg del recorregut en diferents punts, on persones de totes les edats han passejat pels vials del Vallès amb destí a Rubí, final del recorregut on s’ha pogut gaudir d’un esmorzar i s’ha obsequiat amb un record.

Aquest any, el recorregut ha passat per l’interior de Sant Cugat, on s’han unit més participants i han col•laborat en l’organització la CUP-Sant Cugat i la UASC. Des de les CAV encoratgen la participació i implicació de cada vegada més ciutadans i entitats en aquesta activitat anual consolidada, esperant repetir l’experiència i anar augmentant el nombre de col•laboradors en el futur.

Més de 300 persones vingudes de diferents punts del Vallès, han fet d’una passejada una reivindicació cada dia més necessària per la sostenibilitat i el futur del nostre territori. La bicicleta s’ha demostrat com un mitjà de transport ecològic, ràpid, eficient, rendible i saludable, que juntament amb el transport públic passa per ser la millor alternativa de mobilitat.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed