ÈXIT DE PÚBLIC AL DEBAT “INDEPENDENTISME I CLASSE OBRERA”

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

“No es tracta d’independència sí o no, sinó de quina independència, per a què i sobretot per a qui”.

Èxit de públic al debat públic “Independentisme i classe obrera” celebrat dimarts al vespre al Casal de l’Esquerra de Badia amb la presència del regidor de les CUP per Vilanova i la Geltrú, Quim Arrufat.

Interessant acte organitzat conjuntament per l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) i l’Esquerra Alternativa de Barberà (EAB).

El ponent ha exposat les raons socials, culturals i històriques dels nacionalismes no estatals arreu d’Europa i la seva translació a l’Estat Espanyol.

Amb força claredat  ha versat les fonts d’on beu l’independentisme des de l’òptica de la classe treballadora allunyada de la visió que el mitjans de comunicació acostumen a projectar.

El públic assistent ha manifestat anhels i inquietuds davant del procés que s’albira més enllà de les eleccions del 25 de novembre, la consulta d’autodeterminació del poble de Catalunya i la possibilitat d’assolir un nou estatus que no contempli la radicalitat democràtica i la defensa de l’estat del benestar, la redistribució de la riquesa o els drets fonamentals.


“No es tracta d’independència sí o no, sinó de quina independència, per a què i sobretot per a qui” remarcà Arrufat.

 

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed