Estudiants de secundària a un programa del departament de geografia de l’UAB visiten el Casal de l’Esquerra

El passat dimecres 29 de juny, vam rebre la visita d’uns estudiants de secundària per realitzar una sèrie d’entrevistes dins d’un programa del departament de geografia de l’UAB analitzant la realitat del nostre municipi.

Un any més l’UAB dins del seu progama “UAB summer programe” i més concretament el seu departament de geografia, ha programat un curs per alumnes de secundària anomenat “Bloggers urbans: la vida de la ciutat”.

Una setmana plena de conceptes i pràctiques mitjançant l’observació per apropar l’urbanisme, el territori i la mobilitat als joves estudiants.

Durant tota la setmana han estat posant en pràctica tota la teoria a peu de carrer, observant les places, preguntant a les persones, visitant el mercat municipal i diferents col·lectius del municipi.
Per a nosaltres, ha sigut una gran experiència i estem agraïdes que hagin comptat amb nosaltres per a realitzar les tasques d’aquest estudi.

Hem volgut donar la nostra visió personal i de la manera més àmplia del que considerem del nostre municipi.

Estem il·lusionades i expectants en veure els resultats d’aquest treball però no hem volgut deixar passar aquest fet per compartir-ho amb vosaltres.

Als següents enllaços podeu veure i ampliar la informació del curs i inclús, veure l’exposició al seu blog (encara per finalitzar) de totes les conclusions i el que han aprés durant aquesta setmana.

Bloggers urbans: la vida de la ciutat

Des d’aquí, de nou gràcies per comptar amb nosaltres i força per continuar realitzant aquesta tasca tant important com és l’observació del nostre municipi.

Comments are closed