“El Poder Popular” En record del 13 d´abril del 2002 a Veneçuela

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Dissabte 11 d´abril a l’“Ateneu La Torna” (Vila de Gràcia) c/ Sant Pere Màrtir, 37. A les 19h 

Taula rodona amb Lorena Freitez, Mercedes Vidal Lago, Vidal Aragonés i Quim Arrufat. I

Primera part de l´acte (19:00 a 21:00) Taula rodona:

Lorena Freitez farà una intervenció llarga (30 minuts) per  després obrir un col·loqui  amb la resta de convidats. L´intenció es identificar temes i problemàtiques comunes al voltant del Poder Popular.

Tot,  tenint en conta el marc de les properes eleccions municipals i el sorgiment de candidatures unitàries de l´esquerra que reclamen noves formes de participació i empoderament popular.

Intervindran:

Lorena Freitez

Sociòloga, part del col.lectiu “Tiuna El Fuerte” i ex Viceministra del “Ministerio del Poder Popular para las Comunas”.

Mercedes Vidal Lago

Ambientòloga. Ha estat fins ara Vicepresidenta de la FAVB on s´ha ocupat del medi ambient. Participa a “Aigua es Vida” i a l´Aliança contra la Pobresa Energètica. Forma part de la candidatura “Barcelona en Comú” dins del equip de govern d´ Ada Colau.

Vidal Aragonés

Advocat, soci del “Col.lectiu Ronda”. Ha col.laborat en diferents medis de comunicació com la revista “MIentras Tanto” o el “Periódico de Catalunya”. Acualment col.labora de forma regular amb la “Radio del Sur”(Veneçuela), com analista de la realitat política i social d´Europa i l´Estat espanyol.

Es cap de llista a les properes eleccions municipals de la Candidatura “Cornellà en Comú-Crida per Cornellà”.

Quim Arrufat

Llicenciat en Ciencies Polítiques. Diputat al Parlament de Catalunya per la Candidatura d´Unitat Popular (CUP) on es portanveu del Grup Mixt. Entre 2009 i 2012 va ser regidor a Vilanova i la Geltrú. Treballa al “Centre Internacional Escarré per les Minories Étniques i Nacionals (CIEMEN)” on dirigeix l´Area de Relacions Internacional i Cooperació.

Segona part (21.00 a 22:00)

Diana de la Torre, la cantant del grup  valencià “Orxata” ens porta una proposta on desfilaran en diferents moments fins a 6 músics. Ella o defineix com: “cants per rodar des de Colómbia a Veneçuela, Panamà, Méxic o La Pampa. tot aterrant añs Països Catalans amb una “Albà”. Es construirà un poema col.lectiu amb la participació dels presents.

venezueabril

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed