Diada de St. Jordi amb Compartim Lectures

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Aquest any l’encarregat de dur la Diada de St. Jordi al carrer va ser el grup de Compartim Lectures del Casal de l’Esquerra.

 

Amb la paradeta plena de llibres per vendre a preus molt assequibles i amb l’intercanvi de llibres a càrrec del Mercat d’Intercanvi es va acostar a tothom qui va voler gaudir del plaer de mirar llibres, compartir impressions de lectures fetes, i bones estones d’escoltar la lectura de fragments dels llibres que estaven a la paradeta. La participació va ser tot un éxit i fins i tot es va poder comptar amb la complicitat dels compradors que també ens llegien algun fragment del seu llibre.

Una bona estona on es va aplegar una gran quantitat de mares, pares i nens, i on tothom qui va voler va poder endur-se algun llibre per regalar a algú altre o a si mateix.

I com no podia ser d’altre manera convidem a tothom qui ho vulgui a participar al Compartim Lectures, que es reuneix els dilluns cada quinze dies a les 19:45h al Casal de l’Esquerra, on compartim impressions d’un llibre de lectura en comú, o de llibres llegits per recomenar-los, intercanviem llibres i de tant en tant anem al cinema a gaudir d’altre tipus de cultura.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed