CORRESCALES 2016: Un trajecte de dignitat contra la precarietat

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Projecte de confinançament per seguir lluitant contra el monstre blau de telefònica i retornar col·lectivament la solidaritat rebuda durant una vaga que va durar més de 80 dies, una vaga contra l’esclavitud del s.XXI.

El CORRESCALES és un mitjà amb el que la Marea Blava vol fer visible la dignitat de lluitar contra la fragmentació i la precarització. I la necessitat de fer-ho col·lectivament. És un mitjà amb el que volen agrair a centenars de moviments socials, col·lectius i persones l’incansable suport, l’inoblidable alè. La complicitat d’un aprenentatge compartit. Ës un mitjà amb el que davant dels abusos i represàlies afegides a la duresa d’una vaga de tres mesos, no defallim, reconstruïm. És el mitjà amb el que retornen agraint, denuncien alçant, i volen construir col·lectivament un projecte compartit d’ajuda mútua.

EL CORRESCALES també és un medi. És el trajecte de 800 quilometres que correran, teixint complicitats entre histories de vida que lluiten per justícia i dignitat. Són els 80 relleus, compartint una lluita contra la precarietat. Són les 80 poblacions per agrair l’acollida i aprendre de la seva realitat. Són els 80 dies per construir plegades, teixint solidaritat, cooperativament.

L’Alternativa d’Esquerres per Badia cofinança el projecte a la plataforma Goteo.

image

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed