Comunicat de LA PABB (Plataforma en Defensa dels Busos de Badia)

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Benvolguts ciutadans i ciutadanes de Badia, ús informem que després de la lluita que va tenir lloc a principis de l’any passat, 2014, fins a mitjans d’aquell mateix any, vam realitzar diverses convocatòries, manifestacions i reunions per tal de posar fi a les retallades al transport.

Encara esperem una resposta per part de Sarbus o de la Generalitat, després d’haver-lis enviat les propostes alternatives als horaris que ens plantejaven.

Però, la nostra lluita junt amb la lluita STOP PUJADES de molts ciutadans de Barcelona no ha estat en và. Val a dir, que entre tots hem aconseguit la millora de les condicions i de la qualitat del transport amb nous autobusos, ja que, se’n han afegit a la flota d’autobusos que van direcció Badia-Sabadell B1. Així com una petita reducció de les tarifes al preu del transport públic, s’ha abaixat un 3,4% el preu de T-10s, T-70/90s i T-trimestre per als aturats, així com la reducció de la t10 d’una i dos zones. Els preus dels bitllets encara no són populars i ens cal estar atents quan hi hagi noves convocatòries de lluita. Ja que Sarbus no ha abaixat els preus tarifaris per a la resta d’usuaris de transport, ni tampoc s’han modificat les freqüències horaries. 

Esperem poder-vos informar properament sobre la resposta de Sarbus o de la Generalitat.

Atentament,

La PABB.
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed