BADIA APROVA ELS PRESSUPOSTOS 2013 AMB 6 MESOS DE RETARD

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

El PP dóna oxigen a un PSC exhaust i sense idees noves.

El Ple del mes de juny va tenir com a protagonistes uns pressupostos presentats amb 6 mesos de retard per un PSC que no aporta solucions als principals problemes dels badiencs, l’habitatge i l’atur.

El partit socialista en minoria va trobar com aliat al PP que decidí abstenir-se sense que encara sapiguem a canvi de què. La resta de formacions polítiques, inclosa l’AEB, votaren en contra.

Davant la manca de respostes als nombrosos reptes de la ciutat, el grup municipal de l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) va fer arribar al govern una sèrie de propostes que van ser desestimades i que es basen en presentar el pressupost en temps i forma, que s’elabori amb la participació de la ciutadania, que contempli el quadre d’inversions, que s’acompanyi d’un estudi de cost-servei-qualitat de tots els àmbits de l’ajuntament i que es faci un estudi complet de l’externalització de serveis de l’ajuntament i com recuperar-los.

Cap d’aquestes propostes va ser considerada.

A més del Pressupost 2013, es va aprovar el Compte General 2012 i el Reglament de Venda no Sedentària

El portaveu del grup municipal de l’AEB, en Quim Duran, pel que fa al reglament del “mercadillo” va manifestar que després d’esperar 3 anys i mig per a cobrar als paradistes les quotes de 2010, el PSC no està legitimat per fer complir un reglament que regula les condicions de traspàs, l’obligatorietat de la Seguretat Social, la responsabilitat civil, el control dels horaris, la neteja, la separació de brossa (paper, cartró, plàstics, orgànica i rebuig) o la col·locació dels preus a tots els productes.

Per acabar la sessió, es va aprovar per unanimitat la moció presentada per l’AEB  contra l’homofòbia i la transfòbia.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed