Assemblea oberta AEB: valorem el 2015. Planifiquem el 2016

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Dissabte 30 de gener a les 10.30h a l’Escola La Sardana. Servei de Ludoteca.

Tot just hem tancat el 2015, any d’eleccions municipals i molts sotracs i ja ens assalten les idees, els temes, les lluites, les propostes, les festes… per a aquest 2016. Però com sempre, creiem que fer una bona valoració de l’any que acaba ens permet ser conscients del que hem fet i aprendre col·lectivament. Igualment estem convençudes que planificar l’any que comencem amb la participació de molts i moltes ens farà tenir més idees i més capacitat de portar-les a la pràctica, així com més mirades i més diverses.

És per tot això que, des de la comissió de coordinació hem convocat una assemblea extraordinària a la que ens agradaria molt que poguessis assistir.

L’assemblea serà el dissabte 30 de gener a les 10,30 a l’Escola La Sardana. Per nosaltres seria molt important la teva presència perquè sense la participació de totes no som realment El Poble a l’ajuntament. Recorda que pots venir amb les teves filles o fills perquè disposarem d’un servei de ludoteca. T’esperem a les 10,30 amb un cafè.
cartellAssem

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed