Així sí!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Després de l’anunci del govern municipal d’encetar el que s’anomenava procés participatiu als pressupostos municipals, el grup municipal de l’AEB es va posar a treballar per refer el plantejament inicial del govern.

Com és sabut, la transparència, el retiment de comptes i la participació són a l’ADN polític de la nostra organització i saludem el gir del PSC per a plantejar quelcom que fa anys que defensem.

Per a que un procés participatiu amb la ciutadania pugui ésser considerat com a tal necessita de temps i reflexió fugint de les preses del calendari.

A l’AEB estem decidits (tot i ser any electoral) a encetar un procés real de participació ciutadana a partir de l’endemà de l’aprovació del pressupost 2015 per a l’elaboració del pressupost 2016 amb el debat amb totes les forces polítiques del consistori.

És per això que l’AEB es congratula del nou plantejament i treballarà per a definir les línies mestres d’un real procés participatiu de la ciutadania en els pressupostos municipals de 2016.

La participació ciutadana és un dret.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed