AEB feina feta 35

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

JULIOL 2014

“Jornada Oberta de debat: Badia 2015, cap a on anem? Definim el què volem i com volem aconseguir-ho” amb la participació de la sociòloga Gemma Ubasarthttp://aebadia.org/2014/07/03/diss-5-assemblea-oberta-badia-2015-cap-on-anem/ amb la mirada posada a les municipals de 2015 http://aebadia.org/2014/07/05/jornada-oberta-de-debat-amb-la-mirada-posada-al-2015/

-Manifestem la manca d’implicació del govern en projectes que afecten tots els badiencs com el de l’avinguda Tibidabo http://aebadia.org/2014/07/05/el-tibidabo-es-molt-lluny-del-psc/

-El company Balbino Díez ens deixa als 83 anys.

-Votem favorablement a l’adjudicació inicial del reglament de funcionament i règim intern de la Llar del Jubilat i Pensionista.

-Donem suport al Pla de recolzament a l’alimentació infantil.

-Votem en contra de l’adjudicació del servei de neteja de dependències municipals de l’ajuntament que consagra les retallades del govern socialista.

-Recolzem la proposta contrària a l’ofensiva israeliana als territoris ocupats de Palestina.

-Preguntem de nou per la constitució de la comunitat de propietaris de l’avinguda Burgos.

-Demanem la documentació de contractes exhaurits den l’ajuntament.

-Preguntem per les obres de l’avinguda Tibidabo i pel projecte de reforma del parc de Joan Oliver així com per l’incendi al carrer Porto i les inundacions a les obres de la barrera sònica.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed