AEB feina feta 14

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

SETEMBRE 2012

Aprovada la moció de l’AEB contra el desmantellament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)http://aebadia.org/2012/09/27/aprovada-la-mocio-presentada-per-l-aeb-contra-el-desmantellament-del-servei-d-ocupacio-de-catalunya-soc/

Quart aniversari del Casal de l’Esquerra amb èxit de públic http://aebadia.org/2012/09/15/festa-popular-quart-aniversari-d-el-casal-de-l-esquerra-a-la-placa-de-la-sardana/

El Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) a la Festa del Casal.

Recolzem personal del CEIP la Sardana que es mobilitza contra les retallades educatives.

Rebuig al projecte d’Eurovegas i Barcelona World.

Participem de la xerrada de l’Arcadi Oliveres, Ester Vivas i Josep Mª Antentas a la plaça 15M.

Més dedicació del grup municipal de l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) en temps difícils http://aebadia.org/2012/09/08/mes-dedicacio-del-grup-municipal-de-l-alternativa-d-esquerres-per-badia-aeb-en-moments-dificils/

Albano Dante de la revista Cafèambllet al Casal de l’Esquerra.

Bateria de reunions davant la crítica situació financera de l’ajuntament amb esforços per mantenir l’activitat i previsions de tresoreria fins a finals d’any per pagar nòmines i petits proveïdors.

Demanem que s’informi la ciutadania i que s’estudiïn mesures de mobilització.

Defensem la no aplicació de la reforma laboral a Badia.

Reunions amb els sindicats de l’ajuntament per evitar negociar les retallades i reduir l’efecte de la reforma.

Reunió amb la Candidatura Alternativa per a la re-Activació de l’AAVV.

Reunions de regidors electes de les CAV per analitzar tarificació social, RMI, i l’Auditoria Ciutadana del Deute. Estudi de recàrrecs per habitatges buits, horts urbans, etc.

Reunions a l’ajuntament per a parlar de Protecció Civil i el nou quadrant de policia.

Assistència a la Nit de l’Esport i a la Jornada de la Gent Gran.

Suport als encausats del 15M al concert de solidaritat al Casal de Joves.

Donem recolzament a la vigència de l’actual legislació d’interrupció voluntària de l’embaràs, al manteniment del programa PREPARA de formació als treballadors i a les festes locals per a 2013.

Votem contràriament a la pujada del 70% de la tarifa del subministrament de l’aigua en alta i la limitació de les targetes de transport.

En l’apartat de control al govern municipal preguntem sobre les marquesines dels autobusos, l’informe de repercussió de l’augment de l’IVA, el quadre d’inversions, documentació de la regidoria de comerç, locals comercials, parc de Joan Oliver, afectació de l’institut Federica Montseny a la modificació parcial del Pla General d’Ordenació Urbana, estudi plurianual de l’IBI, reunions amb l’oficina de recaptació de la Diputació de Barcelona, les variacions de nòmina i el deute de la Generalitat.

Continuem donant suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

L’AEB presenta al·legacions a les limitacions de mobilitat per a la gent gran. Són rebutjades gràcies als vots de PSC, PP i CiU.

Podeu consultar el Ple Municipal a https://www.badiadelvalles.cat/ARXIUS/secretaria/2012/Plens/Ple_ordinari_26.09.2012.pdf

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed