Acampada Taulí per la sanitat pública

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Seguint amb les accions reivindicatives que des de fa més de dos anys porten a terme, els i les treballadores de la Corporació Sanitària Parc Taulí van iniciar el passat dilluns a la nit una acampada amb caràcter indefinit al vestíbul de l’hospital.

La acampada indefinida, que és clar, continua aquesta nit de dimarts, es realitza per a protestar contra les retallades que està patint la sanitat i que afecten tant als treballadors com als pacients.

El comitè d’empresa de la corporació diu que la protesta durarà fins que els polítics reaccionin i aturin les retallades.

 

La protesta dels treballadors ha sorgit com a resposta a les retallades que està realitzant el Govern de la Generalitat en sanitat i per l’anunci de la disminució del pressupost de la sanitat pública per a l’any vinent. Els concentrats s’han mostrat en contra de la privatització dels hospitals públics i reivindiquen l’eliminació de l’euro per recepta, al mateix temps demanen que no s’apliquin més retallades a nivell laboral, ni s’instauri el nou pla de treball de més hores i que no es tanquin més serveis.


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed