6 cerdanyolenques, llibertat i absolució

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Un cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, van ser detingudes pels mossos d’esquadra. 

Des de l’Alternativa d’Esquerres per Badia volem mostrar tota la solidaritat cap a aquestes sis i la resta de detingudes fins que siguin totes a casa, en llibertat i sense càrrecs.

 

 

Des que dilluns decidissin desallotjar i enderrocar el Centre Social Alliberat Can Vies, aquelles que hem estat testimonis de la lluita incansable que moltes companyes i companys han estat duent a terme al barri de Sants de Barcelona, hem sentit com a nostre el desatllotjament i l’enderrocament. Una lluita que, com totes les nostres els hi és incòmoda a aquelles qui ens voldrien sempre callades i quietes, a les elits que es pensen que la propietat privada passa per sobre de 17 anys de feina, il·lusió i construcció d’alternatives.

Un cop acabada la concentració en suport a les encausades del 29 de maig, un grup de gent es dirigia cap al tren quan van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, sis cerdanyolenques, juntament amb nou persones més, són detingudes pels mossos d’esquadra. Ara mateix es troben a la comissaria de les Corts, demà seran traslladades a la Ciutat de la Justícia, on passaran a disposició judicial, suposadament acusades de desobediència i atemptat a l’autoritat.

Aquestes 6 companyes, que van anar a mostrar la seva solidaritat amb el CSA Can Vies, són també membres actives del teixit social i cultural de Cerdanyola on desenvolupen les seves activitats mostrant un fort arrelament a la nostra vila.

Des de la Plataforma antirepressiva Solidaritat Cerdanyolenca volem mostrar tota la solidaritat cap a aquestes sis i la resta de detingudes fins que siguin totes a casa, en llibertat i sense càrrecs.

 

LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA

SOLIDARITAT CERDANYOLENCA

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed