34a edició de les Jornades Associatives i Culturals de Badia del Vallès

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Més d’una trentena d’activitats repartides en els tres dies del cap de setmana del 16, 17 i 18 d’octubre, conformen el programa de la 34a edició de les Jornades Associatives i Culturals de Badia del Vallès. Organitzades per la Federació d’Entitats Culturals (FEC), amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Badia del Vallès i amb la col·laboració de multitud d’entitats del municipi, les activitats es repartiran entre l’Auditori Municipal, l’edifici Antonio Machado, el Casal d’Avis i la plaça Major de Badia del Vallès.

Els actes del dia 16 se celebraran a l’Auditori Municipal. Com que l’aforament és limitat, les entrades estaran disponibles mitja hora abans i, des d’avui dia 13, al despatx de la Federació d’Entitats Culturals. Dissabte al matí, les activitats se centraran a la plaça Major. Des de les 10 h, la plaça s’omplirà de tallers, exposicions, balls, espectacles i paradetes de venda d’artesania i degustació de menjar, entre d’altres. Com a plat fort, a les 14 h, hi haurà el dinar popular de la FEC. A la tarda, el Casal d’Avis acollirà balls i cants corals, a més d’una demostració de poesia. I a l’edifici Antonio Machado, també hi haurà concerts i demostracions de balls i, ja a la nit, un bingo solidari.

Diumenge, la ciutat es llevarà al so de la cercavila a càrrec de la banda de la Cofradía, amb sortida i arribada a la plaça Major. A més, durant tot el matí, hi haurà el XXIII Ral·li Fotogràfic i, entre les activitats de la tarda, a l’Antonio Machado, tindrà lloc una ballada de sardanes i un concert d’havaneres i rom cremat.

Font: Ajuntament de Badia del Vallès

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Comments are closed